SEX AND THE CITY

Har just sett filmen, kanske lite väl sent/tidigt på dygnet men det var det värt!
En riktig kanon film, jag älskade den.
Det kom till och med någon tår då och då, ganska många om jag ska vara ärlig. MÅSTE ses igen!



Är förkyld som tusan än, var till vårdcentralen i torsdags och det visade sig att jag hade både ett virus och en inflammation +hög feber.
Så det är alltså inte så konstigt att jag känns mig lam på sistorne.
Doktorn gav mig ena massade dunder piller så nu är det bara till att lyda och ta dom!

Nu ska jag lägga mig ner, försöka slappna av och sedan somna in för att drömma mig in i filmen.
Godnatt allihopa!

Ångesten kommer..

eftersom att skolan börjar på torsdag. Känner mig inte alls sugen på det, och saken är den att jag har väldigt många arbeten från förra året som jag fortfarande inte är klar med. Känns piss, vad har jag hållit på med?!

Har inte skrivit här på ett bra tag nu, kanske beror på att jag inte haft något att skriva om. Händer ju ingenting i vårt samhälle. Och just nu skriver jag bara för att jag känner att jag behöver skriva av mig, kanske försöka få ur mig lite agresion. Vem vet? Har kännt mig som en ragata på sistone, gått runt så där lite smått irriterad hela dagarna. Jag behöver en semester känner jag, även fast jag snart haft 2 månaders ledighet.

Nåväl, just nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Har blivit än mer förkyld efter helgens bravader (har mig själv att skylla). Daniel ligger och sover som vanligt, väldigt dålig dyngsrytm kan man kalla det. Väntar på att klockan ska bli nio så att jag får mysa ner mig under täcket, äta flott och se på film.

Nej, nu ger jag upp. Ska gå och laga mig något käk! 


RSS 2.0