Skin, skin som den sol du é.

Dag efter dag sitter jag här hemma och bara väntar på det fina väder som någon gång måste komma! Men vart är det? Jag som vill sola och få färg, men inte det. Det har till och med gått så långt att jag drömmer om värme. Tänk er, strålande sol, stranden och en kall fanta. Det kallar jag sommar! Men ända resan till stranden för min del var förra veckan med Lisa och Karro, det blåste något så förjävla mycket så vi ville knappt ta av oss kläderna, fast jag måste ju medge att vi hade väldigt trevligt trots blåsten. Jag är inte säker men jag tror att Lisa har laggt upp några bilder på hennes blogg, så har ni lite att göra är det ju bara att kika där ;)
Är väldigt uttråkad, väntar på att Daniel ska komma hem så vi kan fara till min mor. Skulle dit och hjälpa henne att måla staketet men som sagt är det ju inte vidare väder för det. Blir väl endast att käka, det behövs känner jag. 
 
Nu väntar duschen, cio!


"Av jord är du kommen, till jord ska du åter bli"

Saker och ting händer även fast vi säger att de inte får. Det är nu nästan 3 månader sen min älskade farmor gick bort, och än har jag inte kommit till insikt om att hon faktiskt är borta, att jag aldrig mer kommer att få se eller hålla om henne. Det är en otroligt hemsk tanke, varför hände det? Det gick ju uppåt, hon skulle få komma hem till och med. Sen tog det slut, bara sådär..

RSS 2.0